Ο Ε.Ε.Σ. στο 2ο Forum για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ομορφιά στο Ζάππειο Μέγαρο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Ε.Ε.Σ. στο 2ο Forum για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ομορφιά στο Ζάππειο Μέγαρο


Στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017, στον ιστορικό και ιδιαίτερα λειτουργικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, 17 Επιστημονικές Εταιρείες και ο Όμιλος ΖΙΤΑ διοργάνωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2ο Διαδραστικό, Επιστημονικό & Εκθεσιακό Forum για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ομορφιά, που περιελάμβανε ένα μεγάλο αριθμό ομιλιών, εισηγήσεων και διαδραστικών εκδηλώσεων με θέμα τα πλέον πολύτιμα αγαθά για τον άνθρωπο, την υγεία και την ποιότητα ζωής, και το οποίο προσέλκυσε έναν μεγάλο αριθμό επιστημόνων και επισκεπτών από όλο το φάσμα της υγείας και της κοινωνίας.
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός παρέστη στην εναρκτήρια τελετή όπου απηύθυνε χαιρετισμό, με τον οποίο εξέφρασε την ευχή το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των επιστημόνων υγείας και των πολιτών  να υπερβεί τη διοργάνωση του 1ου Forum του 2016, το οποίο είχαν επισκεφθεί πάνω από 3.000 άτομα.
Ο Dr. Αυγερινός ήταν μέλος Προεδρείου στη Δεύτερη Συνεδρία που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα HYGEIA, μαζί με την Καθηγήτρια του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ κ. Ελένη Σκαλτσά, έχοντας ως θέμα ομιλίας τις «Πρώτες Βοήθειες». Ο κ. Αυγερινός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία και τη σωτήρια χρησιμότητα των Πρώτων Βοηθειών για τον πάσχοντα συνάνθρωπό µας, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρακτικοί λόγοι µας αναγκάζουν να προσφέρουμε την άμεση συνδρομή μας έως ότου ο ασθενής μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Στο πλαίσιο του διήμερου Forum στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διέθετε το δικό του περίπτερο ενώ εκπαιδευμένοι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησαν παρουσίαση στις Πρώτες Βοήθειες, η οποία προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις των παρευρισκομένων.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων