Μήνυμα Κατ. Παπακώστα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μήνυμα Κατ. Παπακώστα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας




Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Αν. Τομεάρχης Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη στην κατάθλιψη. Με το κεντρικό μήνυμα «Ας μιλήσουμε» επιχειρείται η εξάλειψη του στίγματος γύρω από αυτή την ψυχική νόσο.
Τόσο παγκοσμίως όσο και στην Χώρα μας, το ποσοστό των ατόμων που πάσχουν από κατάθλιψη αυξάνεται. Δυστυχώς, η κοινωνία μας διατηρεί ακόμα «ταμπού» για όλες τις μορφές ψυχικών ασθενειών, έτσι και για την κατάθλιψη.
Είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στην ενημέρωση και να ενθαρρύνουμε όσους πάσχουν από κατάθλιψη να αποδεχθούν την ασθένεια και να την αντιμετωπίσουν, ζητώντας βοήθεια από ειδικούς.

Από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας, πρέπει να ενισχυθεί ο τομέας της Ψυχικής Υγείας και να ολοκληρωθεί επιτέλους η πραγματική του μεταρρύθμιση.»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων