Εντέλεσθαι να παραβιάσετε κάθε κανόνα ασφαλούς άσκησης της Ιατρικής;!! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εντέλεσθαι να παραβιάσετε κάθε κανόνα ασφαλούς άσκησης της Ιατρικής;!!


Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε πως οι νέοι συνάδελφοι αγροτικοί και ειδικευόμενοι του Νοσοκομείου Ναυπλίου εντέλονται σε αυστηρότατο μάλιστα τόνο από την Διοίκηση και την Ιατρική Υπηρεσία του Ιδρύματος να καλύπτουν εσωτερικές εφημερείες ως εξής.
ΕΝΑΣ εφημερεύοντας Ιατρός που θα καλύπτει:

  • Παθολογική κλινική
  • Χειρουργική κλινική
  • ενδεχόμενες αφίξεις ασθενών στο ΤΕΠ που δεν δύνανται να
    κατευθυνθούν στο εφημερεύον πλησίον νοσοκομείο του Άργους, π.χ.
    λόγω υπερεπείγοντος χαρακτήρα της κατάστασής τους
  • Διακομιδές ασθενών που χρήζουν περεταίρω φροντίδας
    Του ζητείται πάραυτα να καλεί τον Ειδικό εφημερεύοντα ετοιμότητας μόνο σε “ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ” περιπτώσεις – ό,τι κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει.
    Είναι προφανές πως είναι φύσει αδύνατον για έναν άνθρωπο να καλύψει τέσσερις διαφορετικούς ρόλους, όντας ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παρόντας Ιατρός εντός Νοσοκομείου! Είναι προφανές πως πρόκειται για πρωτοφανή παραβίαση κάθε κανόνα και λογικής ορθής άσκησης της Ιατρικής – μια προαναγγελμένη συμφορά! Είναι προφανές πως η εντολή αυτή αποπειράται να μετακυλήσει την ευθύνη της υποστελέχωσης και διάλυσης του ΕΣΥ στον νέο Ιατρό που φορτώνεται στην πλάτη του ένα ολόκληρο νοσοκομείο. Είναι προφανές πως στόχος είναι η τυπική – αν και εγκληματικά επισφαλής – κάλυψη του εφημεριακού προγράμματος και η άσκηση πίεσης υπέρ της εικονικής ή έστω δυσανάλογα “ξεκούραστης” εφημέρευσης κάποιων επιμελητών.
    Το ΚιΝΙ καταδικάζει απερίφραστα την εγκληματική αυτή εντολή που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές ασθενών καθώς και την σωματική και ψυχική υγεία των νέων συναδέλφων και ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων αρχών.
    ΚΙΝΙ – ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων