Στην τιμητική βράβευση του αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στην τιμητική βράβευση του αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης



Γ. Πατούλης: « Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα σταθεί αρωγός σε κάθε νέο άνθρωπο που με την επιτυχή του πορεία κάνει περήφανη τη χώρα μας και αποτελεί σύμβολο ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο»
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη  Νέα Υόρκη για ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας, παρέστη, μετά από σχετική πρόσκληση, στην εκδήλωση βράβευσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.
Η  τελετή διοργανώθηκε, με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, από τον ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας στη Νέα Υόρκη Cosmos FM, στο πλαίσιο των εορτασμών των 30ών γενεθλίων του σταθμού, αλλά και της συμπλήρωσης 30 ετών από την κατάκτησης του Eurobasket το 1987. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η υπουργός Τουρισμού Ελ. Κουντουρά, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Έλληνας Πρόξενος στη Νέα Υόρκη Κ. Κούτρας, εκπρόσωποι των διπλωματικών αρχών Ελλάδας και Κύπρου, εκπρόσωποι της Ομογένειας,  εθελοντές,  παραγωγοί, φίλοι και  υποστηρικτές του «Cosmos FM».
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι τρεις γενιές του ελληνικού μπάσκετ με εκπροσώπους τους Παναγιώτη Φασούλα, Μιχάλη Κακιούζη και Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και οι γονείς των Ελλήνων αθλητών , Βερόνικα και Τσαρλς Αντετοκούνμπο, για την αγάπη τους για την Ελλάδα την οποία μετέδωσαν και στα παιδιά τους.
Ειδικότερα απονεμήθηκε το «Βραβείο Ελληνικής Κληρονομιάς» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το «Βραβείο Ελληνικής Παράδοσης» στους γονείς του Τσαρλς και Βερόνικα Αντετοκούνμπο και τα «Βραβεία Ελληνικού Πνεύματος» στους πρωταθλητές του ελληνικού μπάσκετ, για την προσφορά τους στον Ελληνισμό και τον Αθλητισμό.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ τόνισε τα εξής:
« Θέλω να συγχαρώ τον ραδιοφωνικό σταθμό της ελληνικής ομογένειας Cosmos FM, αφενός για το σημαντικό κοινωνικό του ρόλο στην διατήρηση των ισχυρών δεσμών της ομογένειας με την μητέρα-πατρίδα και αφετέρου για την εξαιρετική του πρωτοβουλία να τιμήσει τα αδέλφια Αντετοκούνμπο αλλά και άλλους αθλητές-σύμβολα της χώρας μας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε, με τη λαμπρή του πορεία, πως ο συνδυασμός συστηματικής δουλειάς και αγάπης για αυτό που κάνεις είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία. Στη σημερινή κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, νέοι άνθρωποι σαν τον Αντετοκούνμπο μας κάνουν να μην χάνουμε το κουράγιο μας και την πίστη μας σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Κατάφερε να γίνει ένας άξιος πρεσβευτής της χώρας μας σε όλο τον κόσμο και ένας «σημαιοφόρος» ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. 
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει ουσιαστικά όλους τους νέους ανθρώπους οι οποίοι ο καθένας στον τομέα του δραστηριοποιούνται με επιτυχία, κάνοντας περήφανη την Ελλάδα μας και τον Ελληνικό λαό. Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες αυτής της «χρυσής» νέα γενιάς η οποία αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά μας. Αποτελούν τον πλούτο της χώρας μας και την κινητήριο δύναμη για να παλέψουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της εθνικής ανάκαμψης».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων