Οι Σύλλογοι Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη καλούν σε συγκέντρωση έξω από τον ΕΟΠΥΥ, σήμερα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι Σύλλογοι Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη καλούν σε συγκέντρωση έξω από τον ΕΟΠΥΥ, σήμερα


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) ενημερώνει ότι, παρά τις προσπάθειές της για πραγματοποίηση του ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ στις 27 Ιουλίου και συμμετοχή εκπροσώπων των διαδικτυακών φόρουμ για το διαβήτη στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο, 20 Ιουλίου, η Διοίκηση του Οργανισμού επιθυμεί το ραντεβού να πραγματοποιηθεί μόνο με εκπροσώπους της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ έκανε δεκτό το αίτημα αυτό, καθώς τα προβλήματα των ατόμων με διαβήτη με τον ΕΟΠΥΥ παραμένουν και εντείνονται και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ θα αγωνιστεί και θα θέσει επί τάπητος όλα τα ζητήματα διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα των ατόμων με διαβήτη και μετά τη συνάντηση θα περιμένει άμεσα να πραγματοποιηθούν όσα η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ θα δεσμευτεί να υλοποιήσει. 

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ έχοντας σύσσωμο τον κόσμο του διαβήτη στο πλευρό της δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται και θα βρίσκεται στην πόρτα οποιουδήποτε υπεύθυνου χρειαστεί προκειμένου να μπορούν τα άτομα με διαβήτη να αντιμετωπίζουν την πάθησή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας στη διάθεσή τους ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο για τον καθένα.

Η ΠΟΣΣΣΑΣΔΙΑ καλεί όλους εσάς, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και γονείς παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη, να είστε δίπλα μας στις 20 Ιουλίου στις 9:00 πμ έξω από τον αυλόγυρο του ΕΟΠΥΥ (Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι) για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια το αδιαφιλονίκητο δικαίωμά μας στην υγεία μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων