VANESSA MAE 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

VANESSA MAE 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ!

Η Βασίλισσα του βιολιού σε ένα μοναδικό showεφ’όλης της ύλης κάτω από την Ακρόπολη...
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Η πανέμορφη Vanessa Mae επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ' όλης της ύλης, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21.00 το βράδυ στο Ηρώδειο.
Η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η ορχήστρα, οι μουσικοί αλλά και οι έμπειροι τεχνικοί της σε συνδυασμό με την μαγική ενέργεια που μεταδίδει στο κοινό αλλά και τον υπέροχο χώρο του Ηρωδείου, είναι τα στοιχεία που καθιστούν την παράστασή της για μια ακόμα φορά το γεγονός της χρονιάς. Μια μεγάλη βραδιά κατά την οποία η Vanessa Mae θα μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα τα απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα, καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.
Έχοντας γεννηθεί την ίδια ημερομηνία με τον καλύτερο βιολιστή όλων των εποχών, τον Nicolo Paganini, η Vanessa Mae έχει δικαιώσει την θεά τύχη κατορθώνοντας να κάνει αγαπητό τον ήχο του βιολιού σε εκατομμύρια κόσμου. 
Σε ηλικία 11 με 13 ετών ηχογράφησε κονσέρτα του Tchaikovsky και του Beethoven. Η πρώτη που συνδύασε με τέτοια άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την pop μουσική, η Vanessa Mae θεωρείται δημιουργός ενός εντελώς νέου είδους fusion μουσικής που σηματοδοτήθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της THE VIOLIN PLAYER το 1995 και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό. Η «βασίλισσα του βιολιού» έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, η μουσική της ακούγεται και στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Disney «Μulan», ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της. Παρουσιάζει ποπ τραγούδια, ικανά να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις των καταλόγων επιτυχιών ολόκληρου του κόσμου...
Οι δραστηριότητες όμως της πολυτάλαντης μουσικού δεν σταματούν εδώ. Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορες εκστρατείες του Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο, είτε ως σκηνοθέτης της δικής της βουβής ταινίας, η οποία βασίστηκε στο άλμπουμ της «The original four seasons», είτε ως ηθοποιός στη σειρά Arabian Nights που γυρίστηκε για το βρετανικό κανάλι ABC το 1999. Έχει ψηφιστεί από το περιοδικό People ως μία από τους «50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο», ενώ το πρόσωπό της έχει κοσμήσει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και το αντρικό περιοδικό FHM την έχει εντάξει στον κατάλογο με τις 100 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο..
Ξέρατε ότι:

- Γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από πατέρα Ταϊλανδέζο και μητέρα Κινέζα αλλά οι γονείς της χώρισαν και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε έναν Άγγλο δικηγόρο που υιοθέτησε τη Βανέσα Μέι και όλη η οικογένεια μετακόμισε στο Λονδίνο όταν η Βανέσα ήταν 4 χρονών. 

- Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στα 3 της χρόνια και βιολί στα 5. 

- Στην παιδική της ηλικία, η Βανέσα Μέι έγινε γνωστή στη Μ. Βρετανία από τις συχνές εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές που είχαν κυρίως θέμα την κλασική μουσική.

- Το πρώτο της κοντσέρτο ήταν σε ηλικία 10 χρονών με την Φιλαρμονική του Λονδίνου και στα 11 έγινε δεκτή στο Royal College of Music.

- Σε ηλικία 13 ετών, ήταν η νεότερη βιολονίστα σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες, που ηχογράφησε τα κοντσέρτα του Μπετόβεν και του Τσαϊκόφσκι. 

- Τα βιολιά που χρησιμοποιεί πιο συχνά, είναι ένα ακουστικό Guadagnini του 1761 που της έκαναν δώρο οι γονείς της στα δέκα της χρόνια, τρία ηλεκτρικά Zeta Jazz Model και τρία TedBrewer.

- Κάνει σκι από 4 χρονών. Ήθελε να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από όταν ήταν 14.  Έκανε το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη, με το όνομα Vanessa Vanakorn, χρησιμοποιώντας δηλαδή το επίθετο του βιολογικού της πατέρα, που είναι Ταϊλανδός.

- Υπάρχει αστεροειδής που ανακαλύφθηκε τον Αύγουστο του 1990 και φέρει το όνομά της. Είναι ο «10313 Vanessa-Mae».


VANESSA MAE
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC

ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΤΗΣ TICKET SERVICES
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσαμαζόγλου)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:00 
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00 

Τηλεφωνικά: 210 72 34 567

Ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr & www.tickets.public.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΖΩΝΗ
Άνω διάζωμα: 45 (αρχική φάση προπώλησης), 50 (τελική φάση προπώλησης)
Γ’ ζώνη: 70
Β’ ζώνη: 90
Α’ ζώνη: 120
Διακεκριμένη ζώνη: 150
ΑΜΕΑ: 30


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων