Νέα δωρεά 100 εκατ. δολ. από τη Facebook σε φιλανθρωπικό ταμείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέα δωρεά 100 εκατ. δολ. από τη Facebook σε φιλανθρωπικό ταμείο

Της Kate Vinton
Η γενική διευθυντής επιχειρήσεων (COO) της Facebook Sheryl Sandberg πραγματοποίησε τη δεύτερη δωρεά ύψους 100 εκατ. δολ. σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Στα τέλη Ιουλίου, η Sandberg δώρισε 590.000 μετοχές της Facebook ύψους περίπου 100 εκατ. δολ. στο Sheryl Sandberg & David Goldberg Family Fund, ένα φιλανθρωπικό ταμείο στο Fidelity Charitable. Αυτή η δωρεά ακολούθησε παρόμοιας δωρεάς τον Δεκέμβριο του 2016, όταν η Sandberg δώρισε 880.000 μετοχές της Facebook (τότε άξιζαν 110 εκατομμύρια δολάρια) στο ίδιο ταμείο. Το ταμείο Sandberg κατέχει τώρα ποσοστό 0,13% στη Facebook.
Ένα μεγάλο μέρος των 100 εκατ. δολ. πιθανότατα θα διατεθεί προς το LeanIn.org και το ChoiceB.org, δύο οργανισμούς που ίδρυσε η Sandberg κάτω από την ομπρέλα του οικογενειακού ιδρύματος Sheryl Sandberg & Dave Goldberg. Ορισμένα από τα χρήματα πιθανότατα θα επικεντρωθούν στον τερματισμό της παιδικής πείνας και άλλων σκοπών. Η Facebook δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο αναφορικά με το για ποιο σκοπό θα διατεθεί η δωρεά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων