Συλληπητήριο μήνυμα του Υπουργού Υγείς Α.Ξανθού για τον Αντώνη Κούτη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συλληπητήριο μήνυμα του Υπουργού Υγείς Α.Ξανθού για τον Αντώνη Κούτη


Από χθές, η ιατρική κοινότητα,  το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας , η Δημόσια Υγεία και η Κοινωνική Αλληλεγγύη  είναι πολύ φτωχότερες. Έχασαν για πάντα έναν  Άνθρωπο που συμπύκνωνε σε όλη του τη ζωή την επιστημονική γνώση , το ήθος, την ανιδιοτέλεια , την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά. Ένα Δημόσιο Λειτουργό που αφοσιώθηκε στην ανάδειξη ενός νέου επιστημολογικού παραδείγματος στην Ιατρική , με βάση τις αξίες της Κοινωνικής Ιατρικής , με βάση το πρόταγμα της ΠΦΥ και της Δημόσιας Υγείας . 
Γι’αυτό και ο καλύτερος φόρος τιμής στον Αντώνη Κούτη θα είναι η αξιόπιστη  υλοποίηση της μεταρρύθμισης στην ΠΦΥ , στη φιλοσοφία και στο σχεδιασμό της οποίας συνέβαλλε καθοριστικά. 
Είμαστε φτωχότεροι και όσοι γνωρίσαμε τον Αντώνη Κούτη , όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, όσοι διαλεχθήκαμε με τις αποψεις του , όσοι είχαμε την τύχη να είμαστε αποδέκτες της φιλίας του. 
Είμαστε συντετριμμένοι , νιώθουμε βαθειά οδύνη, θρηνούμε πραγματικά. 
Καλό σου ταξίδι Αντώνη ….. 
Ξανθός Ανδρέας 
Υπουργός Υγείας 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων