Αναλυτικά για το εισιτήριο του 1,40 ευρώ του ΟΑΣΑ. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αναλυτικά για το εισιτήριο του 1,40 ευρώ του ΟΑΣΑ.


της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, medlabnews.gr
Το πρωί της Τετάρτης στον Σκαι ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκος Μαυραγάνης ανέφερε ότι όλη η ταλαιπωρία του κόσμου στα εκδοτήρια για τη μηνιαία κάρτα και το μηνιαίο εισιτήριο που συνεχίζεται οφείλεται σε παρανόηση του κόσμου και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης είπε ότι δεν εκδίδεται πλέον το γνωστό εισιτήριο του 1,40 αλλά για όσους διαθέτουν τέτοια θα μπορούν να τα ακυρώνουν.

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού και χθες οι ουρές σε όλους τους σταθμούς ήταν μεγάλες.  

Επίσης διαπιστώσαμε ότι το χάρτινο εισιτήριο εκδίδεται ακόμα, παρόλο που ο υφυπουργός είπε ότι έχει σταματήσει, όμως και σε αυτά τα μηχανήματα υπήρχαν ουρές!!!

Επίσης διαπιστώσαμε ότι για να πάρει κάποιος κάρτα με πέντε εισιτήρια (υποχρεωτικά αφού δεν έχει προβλεφθεί για μικρότερα) θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του 7 Ευρώ και μάλιστα ένα χάρτινο των πέντε ευρώ και ένα μεταλλικό 2 ευρω. 

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε την κάρτα των 5 εισιτηρίων που την περνάτε από επάνω από τα ακυρωτικά μηχανήματα και αφαιρούν ηλεκτρονικά ένα εισιτήριο. 



ΠΡΟΣΟΧΗ
1. Αν δεν διαθέτετε ψηλά, στους σταθμούς, δεν θα μπορέσετε να χαλάσετε για να τα χρησιμοποιήσετε στα μηχανήματα.
2. Πρέπει μαζί με την χάρτινη κάρτα των 5 εισιτηρίων να έχετε μαζί σας και την απόδειξη πληρωμής!!!!
3. Πρέπει να πατήσετε το 5 διαδρομές και όχι των 5 ημερών. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε λάθος και να πατήσετε την ένδειξη 5 ημερών που σημαίνει ότι το εισιτήριο ισχύει για 5 μέρες συνεχώς ασχέτως των διαδρομών που θα κάνετε. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων