Ημερίδα για την αξιοποίηση του διαδικτύου από επαγγελματίες και πολίτες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημερίδα για την αξιοποίηση του διαδικτύου από επαγγελματίες και πολίτες

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το διαδίκτυο ως «εργαλείο» επαγγελματικού προσανατολισμού και ως «τράπεζα»
χρήσιμων πληροφοριών για επιχειρηματίες και πολίτες; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα πρόκειται να δοθεί σε ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου και φιλοξενείται αύριο, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 19:00, στη Βίλα Παυλίνα στου Ζωγράφου.
«Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το διαδίκτυο σε αυτές τις κατευθύνσεις. Απευθυνόμαστε τόσο στους επιχειρηματίες, πώς μπορούν να προβληθούν, να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, τα προϊόντα τους και τις ιδέες τους, αλλά και στους πολίτες» ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου, Νίκος Μπαλατσούκας.
Ο ίδιος σημείωσε ότι η σχέση του επιχειρηματικού κόσμου με το διαδίκτυο δεν είναι ενιαία: «Κάποιοι θέλουν οι επιχειρήσεις τους να βρίσκονται στα πρώτα αποτελέσματα του Google, άλλοι προτιμούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι οι επαγγελματίες που επιμένουν να είναι εντελώς αρνητικοί».
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου, ελεύθεροι επαγγελματίες και στελέχη της τοπικής αυτοδικοίκησης. Την ημερίδα και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Κορέλλης.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων