Ο Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης, συνεργάτη του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης, συνεργάτη του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", πρόκειται για τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, μηχανικό μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και ιδιοκτήτη συνοικιακού βουλκανιζατέρ στα νότια προάστια της Αθήνας.
Στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο, βρέθηκε συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", πρόκειται για τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, μηχανικό μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και ιδιοκτήτη συνοικιακού βουλκανιζατέρ στα νότια προάστια της Αθήνας. 
Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη. 
Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.  
Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τζακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια. 
Η εφημερίδα "Δημοκρατία" συνοδεύει το ρεπορτάζ της, με αποσπάσματα απο τις σχετικές αποφάσεις που όπως αναφέρει έχουν αναρτηθεί στη Δι@γεια. 
Η αντίδραση Πολάκη
​Άμεση ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος μέσω Facebook, εξαπολύει επίθεση στην εφημερίδα "Δημοκρατία" και διευκρινίζει ότι ο επί 1,5 χρόνο συνεργάτης του στο υπουργείο, σήμερα είναι εντεταλμένος σύμβουλος στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων υγείας, με αρμοδιότητα το Νοσοκομείο Σαντορίνης. 
Αναλυτικά αναφέρει: 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων