H mscomm σχεδίασε το branding του νέου Επενδυτικού Συνεδρίου του ΣΕΒ. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H mscomm σχεδίασε το branding του νέου Επενδυτικού Συνεδρίου του ΣΕΒ.

Το κεντρικό μήνυμα επικοινωνίας του Συνεδρίου, «Σχεδιάζουμε το Μέλλον με Επενδύσεις. Κερδίζουμε στον διεθνή ανταγωνισμό με πρακτικές λύσεις»


Τη δημιουργία της εικαστικής ταυτότητας και  το σχεδιασμό του  Branding του Επενδυτικού Συνεδρίου του ΣΕΒ,που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 23 και 24 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, υλοποίησε η  mscomm  μέλος του ΣΕΒ.

Το κεντρικό μήνυμα επικοινωνίας του Συνεδρίου, «Σχεδιάζουμε το Μέλλον με Επενδύσεις. Κερδίζουμε στον διεθνή ανταγωνισμό με πρακτικές λύσεις», ανέδειξε την ανάγκη ενός συνολικού σχεδιασμού όπως και  τους μηχανισμούς και δομές που οδηγούν στη δημιουργία ενός νέου επενδυτικού περιβάλλοντος, στη χώρα μας, που να είναι φιλικό προς την επιχειρηματικότητα και που να επιταχύνει τις παραγωγικές επενδύσεις, ώστε να γίνει πράξη ότι «κάθε επένδυση είναι εθνικός στόχος».
Γραφιστικά στοιχεία που εμπνέονται από την έννοια του "αρχιτεκτονικού σχεδιασμού" και χαρακτηριστικά εικονίδια που προβάλουν τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, εντάχθηκαν στο βασικό εικαστικό του συνεδρίου  σε χρώματα βασισμένα  στην παλέτα της εταιρικής ταυτότητας του ΣΕΒ.
Τα επικοινωνιακά υλικά ολοκληρωθήκαν με τη δημιουργία  ενός  εταιρικού video στην έναρξη του Συνέδριου, όπου προβλήθηκε η ανάδειξη των μηχανισμών, διαδικασιών και δομών που πρέπει να έχει η χώρα ως προϋπόθεση για την κάλυψη του επενδυτικού κενού.  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων