Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί παράλληλα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 το πρωί.


Γ. Πατούλης: Συμμετέχουμε στις δράσεις των πόλεων μας που μας χαρίζουν ευζωία και ενισχύουν την κοινωνική μας συνεισφορά 
      
Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 09:00, εκκίνηση Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί παράλληλα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20  Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 το πρωί. 
Στο Δήμο Αμαρουσίου τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στηρίζουν:

 Η Εθελοντική – Διασωστική  ομάδα   Life Guard Hellas, η οποία έχει βραβευτεί για το έργο της από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διάσωσης με το βραβείο Hero
 Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ξιφασκίας με Αμαξίδιο  Κέλλυ Λουφάκη, η οποία ανέβασε τη χώρα μας στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 30 /4/2018, κερδίζοντας το χάλκινο μεταλλείο στο Μόντρεαλ του Καναδά, γράφοντας ιστορία για την Ελληνική Γυναικεία Ξιφασκία με αμαξίδιο.
 Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια  Μαραθωνοδρόμος –Ολυμπιονίκης Μαρία Πολυζου με την Ομάδα της  Marathon team Greece  by Maria Polyzou και την παιδική ομάδα του Marathon team jounior Greece

Οι δρομείς σε κάθε Δήμο θα συναγωνιστούν σε αποστάσεις 5 χλμ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδην. 
Στο Δήμο Αμαρουσίου σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr . Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. 

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου δήλωσε:

« Μέσα από τη διάσταση του αγώνα των 22 Δήμων ενισχύουμε την τάση όλων μας, πέρα από τη ευζωία που μας χαρίζει η κίνηση και οι καλύτερες συνθήκες της ζωής μας να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη και ζουν δίπλα μας.
Προσπαθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ζούμε με αξιοπρέπεια στις πόλεις μας. Σε αυτό τον αγώνα δρόμου, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε, στέλνοντας μηνύματα Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς και Κοινωνικής Προσφοράς.»                     

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων