Εφυγε το πρωί η Ζωή Κουρούκλη, μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εφυγε το πρωί η Ζωή Κουρούκλη, μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα

Έκανε εμφανίσεις σε παλιές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες ως τραγουδίστρια ενώ το 1966 συνεργάστηκε και με το ποπ συγκρότημα «The Stormies»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα

Η πρώτη εξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη ήταν μια σημαντική τραγουδίστρια της δεκαετίας του ΄60 με ιδιαίτερη αγάπη προς την τζάζ μουσική.

Ξεκίνησε ως παιδί θαύμα στο θέατρο παίζοντας και τραγουδώντας, μέχρι που την ανακάλυψε ο νεαρός τότε Μίμης Πλέσσας στα 11 της χρόνια. Μαζί ηχογραφούν το πρώτο τους τραγούδι 45 στροφών.




Έκανε εμφανίσεις σε παλιές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες ως τραγουδίστρια ενώ το 1966 συνεργάστηκε και με το ποπ συγκρότημα «The Stormies».

Άρχισε να εργάζεται ως τραγουδίστρια στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Παράλληλα, είχε γυρίσει τον κόσμο εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ τραγουδιού εκείνης της εποχής, κερδίζοντας πολλές φορές το πρώτο βραβείο.

Αύριο Τετάρτη η προγραμματισμένη συναυλία για την ΖΩΗ στο Μαρούσι, μετατρέπεται σε ένα αποχαιρετιστήριο Πάρτυ στην ΖΩΗ.






ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων