Το 4ο "Parthenώn Film Festival" ξεκινά στο γραφικό χωριό της Χαλκιδικής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το 4ο "Parthenώn Film Festival" ξεκινά στο γραφικό χωριό της Χαλκιδικής

Είναι η 4η χρονιά που η γραφική πέτρινη πλατεία του Παρθενώνα μεταμορφώνεται σε υπαίθριο θερινό σινεμά και φιλοξενεί κινηματογραφόφιλους, χαρίζοντας τρεις καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές με κορυφαία έργα.
Πιστό στο καλοκαιρινό του κινηματογραφικό ραντεβού, επιστρέφει από σήμερα 6 Ιουλίου έως και την Κυριακή 8 του μηνός, τo Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο χωριό.
Το 4ο "Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο χωριό" επιλέγει αυτή τη φορά να εξερευνήσει το όνειρο σε κάθε του έκφανση. Το όνειρο ως ευχάριστη εμπειρία, ως αινιγματικό γρίφο και ως εφιάλτη.
Είναι η 4η χρονιά που η γραφική πέτρινη πλατεία του Παρθενώνα μεταμορφώνεται σε υπαίθριο θερινό σινεμά και φιλοξενεί κινηματογραφόφιλους, χαρίζοντας τρεις καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές με κορυφαία έργα.
Το πρόγραμμα και οι ώρες προβολών
Παρασκευή 6 Ιουλίου
21:30 | Limbo (2016) της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη (μικρού μήκους)
22:00 | Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων (2001) του Hayao Miyazaki
Σάββατο 7 Ιουλίου
21:30 | Donnie Darko (2001) του Richard Kelly
23:30 | Πέρυσι στο Μαρίενμπαντ (1961) του Alain Resnais
Κυριακή 8 Ιουλίου
21:30 | Ένας Ανδαλουσιανός Σκύλος (1929) του Luis Bu?uel
21:50 | Νύχτα Αγωνίας (1945) του Alfred Hitchcock
Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Φεστιβάλ, το 4o "Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο Χωριό"φιλοξενεί φέτος το Εργαστήριο Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.
Δεκαεπτά φοιτητές της Σχολής θα αφήσουν τα όνειρα να μετουσιωθούν σε πράξη, εκθέτοντας τα έργα τους στον παραδοσιακό οικισμό του Παρθενώνα κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων