Το Λιμενικό απεγκλώβισε 696 άτομα από τις παραλίες και διέσωσε 19 από τη θάλασσα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το Λιμενικό απεγκλώβισε 696 άτομα από τις παραλίες και διέσωσε 19 από τη θάλασσα

υστυχώς κατά την διάρκεια των ερευνών ανασύρθηκαν και τέσσερις νεκροί. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και ένα παιδί ενώ έως και αυτή την στιγμή, φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αγνοούνται δύο άτομα.

Δραματικές ήταν οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας. Τα σκάφη του Λιμενικού και άλλα παραπλέοντα σκάφη απεγκλώβισαν από τις παραλίες 696 άτομα, ενώ από τη θάλασσα διέσωσαν 19 άτομα.

Δυστυχώς κατά την διάρκεια των ερευνών ανασύρθηκαν και τέσσερις νεκροί. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και ένα παιδί ενώ έως και αυτή την στιγμή, φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αγνοούνται δύο άτομα. Πρόκειται για επιβάτες ενός σκάφους στο οποίο αρχικά επιβιβάστηκαν 10 Δανοί τουρίστες από την παραλία της Ραφήνας όταν είδαν τις φλόγες να τους πλησιάζουν. Κατά την προσπάθεια τους να διαφύγουν, σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκαν στην βάρκα τους και κάποια άλλα άτομα που εντόπισαν να κολυμπούν ανοικτά της Ραφήνας. Οι Δανοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Λιμενικού διασώθηκαν, ωστόσο αναζητούνται και άλλοι επιβάτες του σκάφους.
Έξι περιπολικά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό, ένα αντιρρυπαντικό σκάφος, ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης με τα δύο φουσκωτά του, ένα ταχύπλοο του λιμενικού, η φρεγάτα "Έλλη", ένα ελικόπτερο του Λιμενικού και διάφορα παραπλέοντα σκάφη συμμετέχουν αυτή τη στιγμή στις έρευνες διάσωσης.
Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται έως και αυτή την στιγμή στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων