Δήμαρχος Ραφήνας: Εκτυλίσσεται σκηνικό συγκάλυψης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δήμαρχος Ραφήνας: Εκτυλίσσεται σκηνικό συγκάλυψης

Είναι αυτοί που άφησαν τον κόσμο να καε ί, δεν τον προειδοποίησαν, δεν τον βοήθησαν, τον άφησαν να καίγεται» έσπευσε να προσθέσει

Για σκηνικό συγκάλυψης έκανε λόγο ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, καταγγέλλοντας τις προσπάθειες να αποσιωπηθούν οι πραγματικές αιτίες της πύρινης τραγωδίας.


«Διαπίστωσα ότι εκτυλίσσεται ένα απίστευτο σκηνικό συγκάλυψης. Συγκάλυψης αυτών που από την πρώτη στιγμή δεν ήθελαν να πουν τα θύματα, συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων» ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Είναι αυτοί που άφησαν τον κόσμο να καε ί, δεν τον προειδοποίησαν, δεν τον βοήθησαν, τον άφησαν να καίγεται» έσπευσε να προσθέσει.
Ο κ. Μπουρνούς κατέθεσε σήμερα ενώπιον της Εισαγγελίας, η οποία διερευνά τις ποινικές ευθύνες για τους θανάτους των τουλάχιστον 92 ατόμων.
«Ξέρω ότι προσπαθούν να μεταθέσουν ευθύνες, να φύγουν οι ευθύνες από αυτούς που τις έχουν, να πάνε σε ανθρώπους που ήταν στην πρώτη γραμμή. Αυτοί που φταίνε είναι εκείνοι που ήταν ανεπαρκείς εκείνη την στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων.
Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν υπήρξε σύσταση ή εντολή για εκκένωση, ενώ ξεκαθάρισε τέλος, ότι οι δήμοι έτσι και αλλιώς, δεν έχουν τέτοια αρμοδιότητα.
naftemporiki.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων