Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

17/7/18

Εισαγγελέας: Να αναιρεθεί απόφαση υπέρ τεσσάρων στελεχών της Novartis Hellas

Να γίνει δεκτή από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, ζήτησε η εισαγγελέας κα Θεοδόση, η αναίρεση απόφασης του Γ' Πλημμελειοδικείου Σερρών, με την οποία έπαυσε η ποινική δίωξη τεσσάρων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Novartis Hellas, μεταξύ άλλων και του Ιταλού πρώην διευθύνοντος συμβούλου της.
Τα μέλη του ΔΣ απαλλάχτηκαν από το δικαστήριο των Σερρών λόγω παραγραφής επειδή δεν είχε μεταφραστεί το κλητήριο θέσπισμα, ενώ για την ίδια υπόθεση είχε προχωρήσει η διαδικασία σε ό,τι αφορά τον πρώην αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της Novartis Hellas Κων/νο Φρουζή και δυο γιατρούς, οι οποίοι είχαν αθωωθεί. Για τους 3 (Φρουζή και δυο γιατρούς) η υπόθεση διαχωρίστηκε καθώς ασκήθηκε έφεση κατά της αθώωσής τους και θα δικαστούν εκ νέου στις 30 Οκτωβρίου 2018.
Στον Άρειο Πάγο 
Σήμερα συζητήθηκε στο Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης απαλλαγής των 4 μεγαλοστελεχών της Novartis (μελών ΔΣ) μεταξύ άλλων και του Ιταλού πρώην διευθύνοντος συμβούλου της. Ενώπιον του Αρείου Πάγου, τα νομικά τους επιχειρήματα ανέπτυξαν σήμερα οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, Ηλίας Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Συμεωνίδης, Θανάσης Ζαχαριάδης και Μαριάννα Σπανουδάκη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Εισαγγελέας: Να αναιρεθεί απόφαση υπέρ τεσσάρων στελεχών της Novartis Hellas Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.