Νέοι επίγειοι ψεκασμοί για τα κουνούπια στην Ανατολική Αττική από την οικεία Περιφέρεια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέοι επίγειοι ψεκασμοί για τα κουνούπια στην Ανατολική Αττική από την οικεία Περιφέρεια

η διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της ΠΕ Ανατολικής Αττικής, συνεχίζει τους ψεκασμούς

ξεκίνησε σήμερα η 9η και η 10η εφαρμογή επίγειων ψεκασμών στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής καθώς και στοχευμένοι ψεκασμοί κουνουπιών στις πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής σε όλες της Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ).

Συγκεκριμένα η διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της ΠΕ Ανατολικής Αττικής, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία του έργου, συνεχίζει τους ψεκασμούς, με εγκεκριμένο βιολογικό σκεύασμα στις Οικολογικά Προστατευόμενες περιοχές και με προνυμφοκτόνο σκεύασμα, σε περιοχές-εστίες περιαστικά των δήμων της ΠΕ.
Παράλληλα ξεκίνησε και η διενέργεια της 10ης Εφαρμογής Επίγειων Ψεκασμών, με προνυμφοκτόνο σκεύασμα και ειδικές επεμβάσεις με στοχευμένους ψεκασμούς κουνουπιών, μετά από υγειονομική αναγνώριση και εντομολογική επιτήρηση στις πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου και σε περιοχές του Δήμου Ωρωπού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση του έργου και την εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων