Η INTERLIFE προσφέρει αλλιώς στο Περιβάλλον και την ΚΑΛΛΙΣΤΩ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η INTERLIFE προσφέρει αλλιώς στο Περιβάλλον και την ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Σκοπός του προγράμματος, με τη συμμετοχή εθελοντών, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το πανευρωπαϊκό φαινόμενο της «επιστροφής των μεγάλων σαρκοφάγων»

Το καλοκαιρινό εθελοντικό πρόγραμμα «Συνυπάρχουμε: Βελτίωση όρων συνύπαρξης του ανθρώπου με τα μεγάλα σαρκοφάγα και ενθάρρυνση ενεργούς συμμετοχής πολιτών στις προσπάθειες διατήρησής τους» που υλοποιεί η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ» στηρίζει η INTERLIFE Ασφαλιστική.

Σκοπός του προγράμματος, με τη συμμετοχή εθελοντών, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το πανευρωπαϊκό φαινόμενο της «επιστροφής των μεγάλων σαρκοφάγων». Οι δράσεις των εθελοντών έχουν να κάνουν τόσο  με ενημέρωση  επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου Β. Πίνδου και ειδικών ομάδων πληθυσμού (αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι κα) που αλληλεπιδρούν με τα μεγάλα σαρκοφάγα, όσο και με εργασίες στο πεδίο (καθαρισμός ορειβατικών μονοπατιών). Επιπλέον ενημερώνουν για την ανάγκη προστασίας του Εθνικού Πάρκου και για το πώς η συνύπαρξη με τον λύκο και την αρκούδα μπορεί να είναι ομαλή.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων