2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά και περιμένει μικρούς και μεγάλους στο περίπτρό της, παρέα με τον “ Τάκη τον Γλυκάκη”
Με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων μάθησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά και κοινωνικό χαρακτήρα, το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ (από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα).
Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά και περιμένει μικρούς και μεγάλους στο περίπτρό της, παρέα με τον “ Τάκη τον Γλυκάκη” και τη φίλη του τη “ Νεράιδα των δοντιών!” για να τους ενημερώσει γύρω από τη στοματική υγεία.
Τo φεστιβάλ συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, αθλητισμό, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο.
Η InterMed στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης ειναι ουσιαστικός αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την πρόληψη της υγείας. Ειδικότερα για τη φροντίδα των παιδιών, έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες όπως η ενημερωτική πλατφόρμα We Parents με στόχο την ενημέρωση των γονέων με πλούσια θεματολογία που αφορά στην υγεία, τη ψυχολογία και τη φροντιδα των παιδιών.
Φέτος το Φεστιβάλ θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του φορέα «Ηλιτόμηνον» για την αγορά παστεριωτή μητρικού γάλακτος για την Α’ Νεογνολογική Κλινική και την μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Το πρώτο φεστιβάλ είχε συγκεντρώσει περίπου 3.500 άτομα και είχαν συγκεντρωθεί φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων