Πρωινό με ονόμα σπουδαίων κινηματογραφικών αστέρων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πρωινό με ονόμα σπουδαίων κινηματογραφικών αστέρων

Στο καφέ Kitchenette στη συνοικία Σέντλινγκ του Μονάχου
Στο καφέ Kitchenette στη συνοικία Σέντλινγκ του Μονάχου, τα πιάτα που προσφέρονται για πρωινό φέρουν τα ονόματα σπουδαίων κινηματογραφικών αστέρων.
Το καφέ βρίσκεται σε μία ήσυχη γωνιά. Το εξωτερικό του καταστήματος δεν φανερώνει με τίποτα ότι μεγάλοι πρωταγωνιστές του κινηματογράφου είναι συγκεντρωμένοι στο εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα στους τοίχους, τους οποίους κοσμούν πορτρέτα τους, αλλά και στο μενού.
Το πιάτο «Όντρεϊ Χέπμπορν» δεν θυμίζει σε τίποτα το κρουασάν και το φλυτζάνι καφέ που προτιμούσε η ηθοποιός ενώ στεκόταν έξω από το κοσμηματοπωλείο Tiffany’s και χάζευε τη βιτρίνα στην ταινία «Breakfast at Tiffany's» στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χόλυ Γκολάιτλι.
Το πιάτο στο γερμανικό καφέ περιλαμβάνει σολομό, μπαγκέτα και βραστό αυγό με χαβιάρι.
Πολλά από τα πιάτα πρωινού είναι πολύ πλούσια και μπορούν να αντικαταστήσουν γεύμα, όπως για παράδειγμα, το πιάτο «Ομάρ Σαρίφ». Πίσω από το όνομα του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Λόρενς της Αραβίας, κρύβονται χουρμάδες τυλιγμένοι με μπέικον και ψημένο κατσικίσιο τυρί με μέλι σε σαλάτα και επίσης ψωμί και γιαούρτι με φρούτα.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων