Ευχαριστήρια επιστολή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου προς την Περιφέρεια Αττικής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ευχαριστήρια επιστολή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου προς την Περιφέρεια Αττικής

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την επιστολή, ευχαριστεί την Περιφέρεια για την άμεση ανταπόκριση, στο σχετικό αίτημα βοήθειας που της απηύθυνε το υπουργείο Υγείας και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
«Οι λυόμενοι οικίσκοι τοποθετήθηκαν, συναρμολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και σύντομα θα στεγάσουν τις διοικητικές υπηρεσίες» του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηράκλειου, που καταστράφηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Σεπτεμβρίου. 

Αυτό τονίζεται σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε η Διοίκηση του «ΠΑΓΝΗ - Γ.Ν. Βενιζέλειο» προς την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Χρήστο Καπάταη, για τη αποστολή, στις 27 Σεπτεμβρίου, από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Κέντρου Logistics, πέντε μεγάλων οικίσκων-τύπου container προκειμένου να στεγαστεί μέρος των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την επιστολή, ευχαριστεί την Περιφέρεια για την άμεση ανταπόκριση, στο σχετικό αίτημα βοήθειας που της απηύθυνε το υπουργείο Υγείας και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Δεν παραλείπει να υπογραμμίζει επίσης ότι «παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις που παρουσιάστηκαν, οι λυόμενοι αυτοί οικίσκοι τοποθετήθηκαν, συναρμολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης των εργασιών προκειμένου να αποδοθούν προς χρήση».

Από την πλευρά της, η Περιφέρεια, με ανακοίνωση της σημειώνει ότι «αυτή είναι η αλήθεια στην απόπειρα απομείωσης της προσφοράς προς το Βενιζέλειο» αναφερόμενη σε αρνητικά σχόλια που εκφράστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα από τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σχετικά με την κατάσταση των οικίσκων και τονίζει ότι μέσω του Κέντρου Logistics, το οποίο αποτελεί αναγνωρισμένη καλή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης, θα συνεχίσει με τη συντονισμένη δράση του να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων