Κάλεσμα νέων εθελοντών από το Make a Wish | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κάλεσμα νέων εθελοντών από το Make a Wish

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού θα ενημερώσουν τους νέους εθελοντές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Κάλεσμα σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το έργο του, να γίνουν εθελοντές και να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων απευθύνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ένας Φιλανθρωπικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 χρονών με πολύ σοβαρές ασθένειες.



Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού θα ενημερώσουν τους νέους εθελοντές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σχετικά με το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου στο The Met Hotel , στις 6 το απόγευμα.

Από το 1996 που ξεκίνησε τη δράση του στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.

“ Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του Οργανισμού μας. Προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους μα, πάνω από όλα την αγάπη τους και την ψυχή τους, για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η “ ανταμοιβή” τους είναι οι μοναδικές εμπειρίες και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“ Εκπληρώνουμε ευχές, μεταμορφώνουμε ζωές και σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)”, προστίθεται.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη (τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 523978, ή μέσω e-mail στο: wishthess@makeawish.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του οργανισμού, επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων