Εκπαιδευτική Ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη. Η σημασία της διαχείρισης των χρόνιων παθήσεων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκπαιδευτική Ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη. Η σημασία της διαχείρισης των χρόνιων παθήσεων

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον πρωτοπόρο γιατρό Χάρη Βασιλόπουλο που συνέβαλε καθοριστικά στην εκπαίδευση των ασθενών και στην καλή διαχείριση της πάθησής τους.
Τη σημασία της πρόληψης και της αγωγής υγείας τόσο στη διατήρηση της υγείας του πληθυσμού όσο και στη σωστή διαχείριση των χρόνιων παθήσεων , τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στην Εκπαιδευτική Ημερίδα, για το Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Νέων Ελλήνων Διαβητικών και πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον πρωτοπόρο γιατρό Χάρη Βασιλόπουλο που συνέβαλε καθοριστικά στην εκπαίδευση των ασθενών και στην καλή διαχείριση της πάθησής τους.
Ο κ. Πατούλης, αφού συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών κυρία Ελένη Μπαρμπαλιά για τη διοργάνωση της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των εξειδικευμένων ιατρών στη χώρα μας και στην ανάγκη να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτούς.
«Η πρόσβαση όλων των ασθενών στους εξειδικευμένους γιατρούς που έχουν ανάγκη αποτελεί προϋπόθεση για ένα Σύστημα Υγείας που καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Ένα σύγχρονο Πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας διασφαλίζει τη σωστή διαχείριση των χρόνιων παθήσεων που έχει αποτέλεσμα την μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας καθώς και την εξοικονόμηση πόρων για το σύστημα υγείας», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων