ΠΟΕΔΗΝ: «Νοσηλεύτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα εξωτερικά ιατρεία» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΟΕΔΗΝ: «Νοσηλεύτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα εξωτερικά ιατρεία»

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, «πρόκειται για 50χρονη νοσηλεύτρια η οποία μέσα στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια νοσοκομείo, το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.


Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, «πρόκειται για 50χρονη νοσηλεύτρια η οποία μέσα στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Παρενέβησαν άλλα μέλη του προσωπικού, που παρείχαν στη γυναίκα άμεση ιατρική βοήθεια».

Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν πως «η νοσηλεύτρια είχε καταβληθεί από το άγχος για την καθημερινή προσπάθεια εξεύρεσης υλικών και βρισκόταν σε απόγνωση εξαιτίας των προβλημάτων του τμήματος και των ελλείψεων προσωπικού».

Σύμφωνα με τους ίδιους, «είχε αναφέρει επανειλημμένα τα προβλήματα στη διοίκηση, αλλά οι αναφορές της είχαν αγνοηθεί, χωρίς οι αρμόδιοι να δώσουν σημασία».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων