meet the press // meet the startups, ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

meet the press // meet the startups, ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018

Επισημαίνεται ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν στο φετινό AIF δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακά δυναμικούς αλλά και ανερχόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας
Σας καλούμε να συμμετέχετε στη συνάντηση meet the press // meet the startups”, για να γνωρίσετε τις 55 νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση του AthensInnovation Festival 2018, την Τετάρτη 14 Νοέμβριου, μεταξύ 1500 και 1700.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του AIF, που θα διευκολύνει το speed dating ανάμεσα στους συμμετέχοντες δημοσιογράφους και επιχειρηματίες. Στόχος των συναντήσεων είναι αφενός η ενημέρωση των εκπροσώπων του τύπου αναφορικά με υπηρεσίες, προϊόντα, εφαρμογές και τάσεις στο καινοτόμο επιχειρείναφετέρου η εξοικείωση των νέων επιχειρηματιών με πρακτικές και τεχνικές προβολής και διασύνδεσης με τα ΜΜΕ.
Επισημαίνεται ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν στο φετινό AIF δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακά δυναμικούς αλλά και ανερχόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας(Τουρισμός, e-health, ICT, Agro-tech, Maritime, Energy, Creative Industries) και μπορείτε να δείτε τα συνοπτικά τους προφίλ εδώ (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς).
Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην συγκεκριμένη συνάντηση τουAIF, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν, με το όνομά σας, τον τίτλο του μέσου που εκπροσωπείτε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Το Athens Innovation Festival διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής με στρατηγικούς συνεργάτες τον ΣΕΓΑΣ και τους Industry Disruptors-Game Changers και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Innovation Festival εδώ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων