Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείo Δυτικής Αττικής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείo Δυτικής Αττικής

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους, για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού

Τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείo Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», εξαιτίας της υποστελέχωσης και της έλλειψης υποδομών, διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.


Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους, για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και τα προβλήματα στη συντήρηση και στην υλικοτεχνική υποδομή του νοσοκομείου που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του.

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Δ. Μπούτο και την υποδιοικήτρια κ. Α. Χρυσαφή ,στους οποίους επεσήμανε την ανάγκη πλήρους επαναλειτουργίας του νοσοκομείου.

«Θα πρέπει να γίνει προσπάθεια στελέχωσης του νοσοκομείου προκειμένου να καλυφθούν τα σοβαρά κενά που δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του και να δρομολογηθεί άμεσα η αποκατάσταση των προβλημάτων, στις υποδομές ,προκειμένου να αναδειχθεί ως κέντρο χρονίων παθήσεων αλλά και να αναπτυχθούν εξειδικευμένες μονάδες, για να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία Γενικό Κρατικό Νίκαιας και Αττικόν, τα οποία τώρα εξυπηρετούν μεγάλο όγκο πληθυσμού.»,τόνισε ο κ. Πατούλης.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ κατά την επίσκεψη του στην περιοχή, μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Γ. Καπλάνη και ενημερώθηκε για τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων