Αγωγή κατά της Νovartis κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αγωγή κατά της Νovartis κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η εταιρία θα έπρεπε να έχει προβεί σε ανακοινώσεις μέσω των οποίων θα τόνιζε ότι τα πολιτικά πρόσωπα που κατηγορούνται άδικα για εμπλοκή σε σκάνδαλα δεν έχουν παρανομήσει.

Αγωγή κατά της novartis κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κατέθεσε την εν λόγω μήνυση καθώς η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση κατά το τελευταίο διάστημα, ενώ «το όνομα το δικό μου και άλλων πολιτικών κρέμεται στα μανταλάκια».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η εταιρία θα έπρεπε να έχει προβεί σε ανακοινώσεις μέσω των οποίων θα τόνιζε ότι τα πολιτικά πρόσωπα που κατηγορούνται άδικα για εμπλοκή σε σκάνδαλα δεν έχουν παρανομήσει.
«Η εταιρεία να έρθει στα δικαστήρια προκειμένου να αποδείξει ότι με έχει δωροδοκήσει. Εάν δεν το αποδείξει τότε θα καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη και θα καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.
Φυσικά αυτό το ποσό θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Έπρεπε να βγει με θάρρος να δει και να πει αν της λείπουν λεφτά… Θα τη φέρω στο δικαστήριο, ζητώ αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ, θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα φυσικά. Δεν έχει εντοπιστεί απολύτως τίποτε ούτε σε μένα ούτε σε συνεργάτη μου».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την εφημερίδα Documento ότι εκβιάζει μάρτυρα μέσω δημοσιεύματός της: «»Ή θα ‘δώσεις’ τους πολιτικούς μου αντίπαλους, η θα σε καθίσω στο σκαμνί και θα σε κλείσω φυλακή’’ λέει το έντυπο του Κρατερού, δηλαδή του Τσίπρα, και δεν παρεμβαίνει ο εισαγγελέας… Δυσώδης ιστορία, φτιάχτηκε μόνο για πολιτικούς σκοπούς, και θα κριθεί στο τέλος στη Δικαιοσύνη» παρατήρησε.
Σε ό,τι αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε ότι προέκυψε κάποιο ποινικό αδίκημα. «Δεν κατέληξε πουθενά για το Ντυνάν και την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων… Οι αρθροσκοπήσεις πληρώθηκαν επί Κουρουμπλή, Ξανθού και Πολάκη» ανέφερε μάλιστα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων