Προσωπικότητες της Ιταλίας πρωταγωνιστούν σε εκστρατεία για τον καρκίνο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσωπικότητες της Ιταλίας πρωταγωνιστούν σε εκστρατεία για τον καρκίνο

Το ίδρυμα υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Ογκολογικό Ινστιτούτο και το Καρδιολογικό Κέντρο του Μοντζίνο στη συγκέντρωση χρημάτων
Προσωπικότητες της μόδας από την Ιταλία προσκλήθηκαν από το Ίδρυμα IEO-CCM για να εμφανιστούν στην πρώτη εκστρατεία του οργανισμού.   

   Το ίδρυμα υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Ογκολογικό Ινστιτούτο και το Καρδιολογικό Κέντρο του Μοντζίνο στη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη των προσπαθειών πρόληψης του καρκίνου, της ιατρικής εκπαίδευσης και της έρευνας.   
   Ο πρόεδρος του οίκου Moncler, Ρέμο Ρουφίνι, ο διευθύνων σύμβουλος του Valentino, Στέφανο Σάσι και ο διευθυντής δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Πιερπάολο Πιτσόλι είναι μεταξύ των 60 προσωπικοτήτων - από τη μόδα, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τέχνη, το σχεδιασμό, τη γαστρονομία και τον αθλητισμό που επιστρατεύτηκαν για την εκστρατεία και πόζαραν στον φακό του Τζιοβάνι Γκάστελ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Λούκα Στοπίνι, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Vogue Italia.   
   Οι ασπρόμαυρες εικόνες περιλαμβάνουν πορτρέτα του προέδρου του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας, Κάρλο Καπάζα και του επίτιμου προέδρου του, Μπέπε Μοντενέζε.
      Στην εκστρατεία συμμετέχουν επίσης ο σχεδιαστής Ρομπέρτο Καβάλι, η δημοσιογράφος μόδας, Άννα Ντέλο Ρούσο, ο πρόεδρος της Kartell, Κλαούντι Λούτι, οι αρχιτέκτονες Φάμπιο Νοβέμπρε και Μασιμιλιάνο Λοκατέλι και ο σεφ Νταβίντε Ολντάνι.   
   Στην εκστρατεία κεντρικό ρόλο έχουν συνεχίζοντας το έργο της εκλιπούσας διευθύντριας της ιταλικής Vogue, Φράνκα Σοτσάνι, η οποία ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του IEO το 2013 ο γιος της, σκηνοθέτης Φραντσέσκο Καροτσίνι και η αδερφή της, γκαλερίστα, Κάρλα Σοτσάνι.   
   Κάθε πορτραίτο συνοδεύεται από την αξίωση "Lo chiedo anche a te !," ή (Ζητώ και από εσένα επίσης!) ως ανοιχτή πρόσκληση για δωρεά με στόχο την υποστήριξη της έρευνας στους τομείς της ογκολογίας και καρδιαγγειακών νοσημάτων των ινστιτούτων.   
   Το 2017 το Ίδρυμα χρηματοδότησε 54 υποτροφίες και 36 ερευνητικά προγράμματα.   
   Στις 11 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό γκαλά στο Teatro Vetra στο Μιλάνο για την οικονομική ενίσχυση των ΙΕΟ-CCM.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων