Στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα δοθεί μέρος των εσόδων από τα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα δοθεί μέρος των εσόδων από τα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ

Υπάρχουν πραγματικά στιγμές, που νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία τι λέμε, αλλά μόνο πως αισθανόμαστε, και εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ συγκινημένος που είμαι σήμερα εδώ στην "Κιβωτό του Κόσμου"
Τέσσερα «μαγικά» γραμματόσημα γίνονται αφετηρία αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης δίνοντας «χαμόγελα» στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», προσφέροντας μέρος των εσόδων από την πώλησή τους στα παιδιά αυτά.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρέθηκαν σήμερα στην «Κιβωτό» όπου σε μια συνάντηση που είχαν με τον πατήρ Αντώνιο τον ενημέρωσαν γι΄ αυτή τους την πρωτοβουλία.
«Υπάρχουν πραγματικά στιγμές, που νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία τι λέμε, αλλά μόνο πως αισθανόμαστε, και εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ συγκινημένος που είμαι σήμερα εδώ στην "Κιβωτό του Κόσμου". Εδώ που κάνετε πράξη αυτό που πολύ εύστοχα έχει πει ο πατήρ Αντώνιος ότι "Η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους"» είπε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Ηλίας Αθανασίου.
Και προσέθεσε: «Eμείς στον πάτερ Αντώνιο και τους εθελοντές που στηρίζουν το έργο της "Κιβωτού" έχουμε να πούμε μόνο ένα μεγάλο μπράβο και ένα ειλικρινές ευχαριστώ. Μπράβο για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο, σε εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες που έχουν την ανάγκη να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Ευχαριστώ, γιατί όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και των δυσκολιών αποστείλατε σε όλους μας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Αποδείξατε ότι υπάρχει ελπίδα, όσο υπάρχουν άνθρωποι».
Ο πατήρ Αντώνιος αφού ευχαρίστησε την διοίκηση των ΕΛΤΑ για την «σημαντική και σπουδαία πρωτοβουλία της», μιας και όλες αυτές οι πρωτοβουλίες όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι ο αέρας που χρειαζόμαστε στα πανιά μας για να συνεχίσουμε στο δύσκολο έργο μας» ανέφερε πως η "Κιβωτός του Κόσμου" σε καθημερινή βάση σιτίζει 400 παιδιά. «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, να τα "θεραπεύσουμε", να τα ξανακάνουμε τα παιδιά ...παιδιά» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε επισημαίνοντας πως «τέτοιες προσπάθειες, που στηρίζουν το έργο μας είναι το οξυγόνο για να συνεχίσουμε».
Το γράμμα στον Αϊ Βασίλη, η ταχυδρόμηση του φακέλου και η προσμονή για το δώρο κάτω από το δέντρο είναι γιορτινές στιγμές που αποτυπώνονται στα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς των ΕΛΤΑ όπως και στις παιδικές μνήμες. Είναι στιγμές, που όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα σε αυτές κι εμείς έχουμε χρέος να τους χαρίσουμε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων