Body in Balance Weekends και ζήσε την αυθεντική εμπειρία της χαλάρωσης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Body in Balance Weekends και ζήσε την αυθεντική εμπειρία της χαλάρωσης

Απογείωσε τις αισθήσεις σου με θαλασσοθεραπεία και άλλες θεραπείες από την Aegeo Spa και πες ναι στην ευεξία!
Ο χρόνος άλλαξε το ίδιο κι εσύ! Δώσε στον εαυτό σου την πολυτέλεια που του αξίζει, τώρα που έχεις 365 λόγους να γιορτάζεις κάθε μέρα.

Κάνε κράτηση στα Body in Balance Weekends powered by Body in Balance TV, ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα και ζήσε την αυθεντική εμπειρία της χαλάρωσης, μαζί με την αναζωογόνηση που σου προσφέρουν trainers, ψυχολόγοι και διατροφολόγοι σε ένα φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, στο εκπληκτικό ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα.

Απογείωσε τις αισθήσεις σου με θαλασσοθεραπεία και άλλες θεραπείες από την Aegeo Spa και πες ναι στην ευεξία!

Τα Σαββατοκύριακα σχεδίαστηκαν για σένα που θέλεις να έχεις βιωματικές εμπειρίες σε προσιτή τιμή, ώστε να συμβαδίζει η πολυτέλεια με την οικονομία, σε μια εποχή που βάζεις νέους στόχους και χρειάζεσαι να δεις τα πράγματα από την αρχή.

Οι συνεργάτες του Body in Balance TV, κανάλι που εκπέμπει στην Cosmote TV, είναι εκεί κάθε Σαββατοκύριακο για να απαντούν στις ερωτήσεις σου, να σου δείχνουν τους τρόπους άθλησης και διατροφής που ταιριάζουν στο σωματότυπο και στο πλάνο ζωής σου. Επιπρόσθετα σου δίνουν κίνητρο να αρχίσεις πάλι από την αρχή και να ακολουθήσεις την ζωή που ονειρεύτηκες.

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου στο 40+Weekend θα μάθουμε πώς να είμαστε ακμαίοι, με άσκηση στη φύση, καλή διατροφή και μεθόδους αντιγήρανσης.

Άρχισε σήμερα να χαρίζεις απλόχερα στον εαυτό σου μικρές πολυτέλειες που σου δίνουν μεγάλη χαρά!
Δες το πρόγραμμα των Weekends www.bodyinbalance.gr και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.
Έλα στο Dolce Attica Riviera, 40’ από το κέντρο της Αθήνας και εναρμονίσου με την φύση, για να απολαύσεις την ευεργετική θεραπεία που προσφέρει και βελτίωσε την ζωή σου μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Η ενέργεια που θα βιώσεις θα σου δώσει την δύναμη να πάρεις την θέση του νικητή στο βάθρο της ζωής. Άδραξε την ευκαιρία και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία!

Για κρατήσεις τηλεφώνησε τώρα στο 22940-71000 και για περισσότερες πληροφορίες www.bodyinbalance.gr


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων