Η Ινδία κατακτά τον παγκόσμιο ιατρικό τουρισμό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Ινδία κατακτά τον παγκόσμιο ιατρικό τουρισμό

ύμφωνα με την Έκθεση της Ιατρικής Τουριστική Αγοράς 2015, η Ινδία είναι «ένας προορισμός με τα χαμηλότερα κόστη και την υψηλότερη ποιότητα ιατρικού τουρισμού».
Κάθε χρόνο, η ινδική ιατρική βιομηχανία τουρισμού έχει ένα εκπληκτικό ποσοστό ανάπτυξης 18% CAGR (σύνθετο ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης). Ειδικότερα, σήμερα κατέχει το 18% περίπου της παγκόσμιας αγοράς ιατρικού τουρισμού, ενώ μέχρι το 2020, η Ινδία αναμένεται να φτάσει το 20%, που μεταφράζεται σε 9 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Σύμφωνα με την Έκθεση της Ιατρικής Τουριστική Αγοράς  2015, η Ινδία είναι «ένας προορισμός με τα χαμηλότερα κόστη και την υψηλότερη ποιότητα ιατρικού τουρισμού». Η Ινδία είναι σίγουρα στο δρόμο της για να γίνει κέντρο ιατρικού τουρισμού. Ινδία και ιατρικός τουρισμός Η Ινδία είναι δημοφιλής για την προσφορά ενός πλήρους μπουκέτου υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης σε προσιτές τιμές. Με μια ποικιλία γλωσσών, η Ινδία είναι μία από τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες χώρες. Επιπλέον, υπάρχει εύκολη διαθεσιμότητα των γλωσσικών διερμηνέων, των αγγλικών εγγράφων κ.λπ. που λειτουργούν ως πλεονέκτημα για τη χώρα, ιδίως όσον αφορά τους ιατρικούς τουρίστες. 

Ακόμη, η χειρουργική επέμβαση καρδιάς, η μεταμόσχευση μυελού των οστών ή ακόμη και η καλλυντική χειρουργική και η οδοντιατρική φροντίδα κάνουν την Ινδία να έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός για αυτές τις διαδικασίες μαζί με προηγμένες και εναλλακτικές μεθόδους ιατρικής. Μερικοί από τους κύριους παράγοντες που συμπληρώνουν την ισχυρή επέκταση του ιατρικού τουρισμού στην Ινδία είναι η οικονομική προσιτότητα, η εφαρμογή της τεχνολογίας, η εξατομικευμένη φροντίδα, η ανάκαμψη μετά τη θεραπεία, καθώς και οι κυβερνητικοί και ιδιωτικοί φορείς. 

Τέλος, επισημαίνεται πως έχουν εφαρμοστεί πολιτικές, όπως η εισαγωγή των ιατρικών VISA και e-Medical VISA που επιτρέπουν πολλαπλές συμμετοχές και διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας. Επιπλέον, η κυβέρνηση κατευθύνει ενεργά  διαπιστεύσεις στα κέντρα ευεξίας και στους διαμεσολαβητές της Medical Value Travel (MVT). 

ΠΗΓΗ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων