Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

12/1/19

O σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας προσπαθεί να βρει στέγη με την βοήθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας

Θέμα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ‘’ΝΙΚΗ – VICTOR ARTANT’’ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣΜετά τη σημαντική συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Μαράκα Βασιλικής, και του Προέδρου του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ‘’Victor Artant – ΝΙΚΗ’’, Σμπράου Ευαγγέλου, με το θρησκευτικό Ηγέτη της χώρας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, ακολούθησε συνάντηση την 9η Ιανουαρίου2019 με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων έθεσαν στον κ. Παυλόπουλο το εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αφορά στη μελλοντική στέγαση των δύο κοινωνικών φορέων που εκπροσωπούν οι οποίοι εδρεύουν εντός του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη λεπτομερή ανάλυση εκ μέρους της κας. Μαράκα και του κ. Σμπράου, έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να παρέμβει και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους ώστε να εξευρεθεί μόνιμη λύση στο παραπάνω πρόβλημα καθησυχάζοντας με τον τρόπο αυτό τους προέδρους των δύο φορέων.

Μετά τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με το σύνολο, σχεδόν, της Πολιτειακής, πολιτικής και θρησκευτικής Ηγεσίας της χώρας είναι αναγκαίο να γίνει μία σημαντική προσπάθεια και από τα ΜΜΕ ώστε το θέμα αυτό να τύχει δημοσίευσης και προβολής ώστε τα λόγια να μετουσιωθούν σε πράξεις.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Μαράκα Βασιλική


Ο πρόεδρος του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Victor Artant – ΝΙΚΗ
Σμπράος Ευάγγελος


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: O σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας προσπαθεί να βρει στέγη με την βοήθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: medlabnews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.