Το πρώτο θαλάσσιο πάρκο για ΑμΕΑ στον κόσμο είναι γεγονός και μας δίνει ελπίδα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το πρώτο θαλάσσιο πάρκο για ΑμΕΑ στον κόσμο είναι γεγονός και μας δίνει ελπίδα

Στην Αμερική λοιπόν κατασκευάστηκε το πρώτο πάρκο για ΑμΕΑ παγκοσμίως που δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να διασκεδάσουν και αυτοί με την ψυχή τους το καλοκαίρι.
Με το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ πολλοί θα θελήσουν να δροσιστούν όμως υπάρχουν και τα άτομα ΑμΕΑ που πολλές φορές η επίσκεψη τους σε ένα πάρκο καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, μην πούμε για τις παραλίες, είναι κάτι το αδύνατον για αυτούς.

Στην Αμερική λοιπόν κατασκευάστηκε το πρώτο πάρκο για ΑμΕΑ παγκοσμίως που δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να διασκεδάσουν και αυτοί με την ψυχή τους το καλοκαίρι.
Το συγκεκριμένο πάρκο ονομάζεται Morgan’s Wonderland και βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο του Τέξας των Η.Π.Α. και αποτελεί μια πραγματική καινοτόμο ιδέα στα ψυχαγωγικά πάρκα παγκοσμίως μιας και είναι το πρώτο στο κόσμο αφιερωμένο στα άτομα ΑμΕΑ.
Τα θαλάσσια πάρκα είναι μια υπέροχη εμπειρία αλλά δυστυχώς φημίζονται για την κακή τους πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία παγκοσμίως.
Όλα άλλαξαν όμως γιατί τώρα έγινε η αρχή και πια υπάρχει το πρώτο πάρκο ειδικά για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Το πρώτο πάρκο για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ειδικά κατασκευασμένο και προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια και ηρεμία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων