1ο FORUM Το Αύριο της Υγείας ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

1ο FORUM Το Αύριο της Υγείας ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ

Πρόκειται για το FORUM «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ». Πρώτο θέμα του 1ου Φόρουμ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Γυναίκα και την Υγεία της.


1ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ» την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, 18:00 Αίγλη Ζαππείου
Η εκπομπή «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» μετά από εννέα συνεχή χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην τηλεόραση και ενάμιση χρόνο τώρα στο διαδίκτυο ( www.toavriotisygeias.gr ) δημιουργεί ένα νέο ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και αναγνώστες.

Πρόκειται για το FORUM «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ». Πρώτο θέμα του 1ου Φόρουμ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Γυναίκα και την Υγεία της.
Bασικοί ομιλητές του 1ου FORUM «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ» θα είναι ο Πλαστικός Χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Στέλιος Παπαδόπουλος και η Πίστη Κρυσταλλίδου από την Wincancer. Συντονίζει η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια της εκπομπής Δήμητρα Γιώτη.
Τα FORA θα είναι διαδραστικά.
Απευθύνονται στους τηλεθεατές της εκπομπής «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» και όχι μόνο. Κατά την διάρκεια τους όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση με τους ομιλητές.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων