"Τρέχοντας στον κόσμο για τη ΖΩΗ" | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

"Τρέχοντας στον κόσμο για τη ΖΩΗ"

Το running the globe for Zoi ξεκίνησε με αφορμή τον χαμό της Ζωής Ταμπάκη, μιας λαμπρής ερευνήτριας και προσωπικότητας από μελάνωμα.
Το running the globe for Zoi ξεκίνησε με αφορμή τον χαμό της Ζωής Ταμπάκη, μιας λαμπρής ερευνήτριας και προσωπικότητας από μελάνωμα.
Έκτοτε οι φίλοι της ανά τον κόσμο αποφάσισαν μια φορά το χρόνο να τρέχουν μια απόσταση ανεξάρτητα με το που βρίσκονται για να τιμήσουν την μνήμη της. Παράλληλα προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσουν τον κόσμο για το μελάνωμα και τους τρόπους πρόληψης.
Οι φίλοι της αναρτούν φωτογραφίες μετα το τέλος της δράσης στο facebook σε μια συγκεκριμένη σελίδα και καταθέτουν χρήματα για την έρευνα ενάντια στον καρκίνο.
 Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν τα ειδικά βραχιολάκια έναντι 5 ευρώ. Τα έσοδα θα δοθούν για την έρευνα ενάντια στο μελάνωμα. Σας περιμένουμε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων