Αργυρό μετάλλιο για την Κορακάκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αργυρό μετάλλιο για την Κορακάκη

Το ασημένιο μετάλλιο στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες κατέκτησε η Αννα Κορακάκη στα 10μ αεροβόλο πιστόλι.
Το ασημένιο μετάλλιο στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες κατέκτησε η Αννα Κορακάκη στα 10μ αεροβόλο πιστόλι. Η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης μπήκε ως 8η στον τελικό, αλλά κατάφερε να ανεβάσει απόδοση και να φτάσει έως το αργυρό μετάλλιο. 


Η Άννα Κορακάκη έχασε το χρυσό μετάλλιο από την Ζοράνα Αρτούνοβιτς.


Η προσπάθεια της για ένα μετάλλιο στο Μινσκ ξεκίνησε δύσκολα, αλλά η Άννα Κορακάκη… τα κατάφερε. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με τη ψυχή στο στόμα στον τελικό των 10 μ. στο αεροβόλο πιστόλι (με 90 βαθμούς) και κατάφερε τελικά να περάσει στο λαιμό της το ασημένιο μετάλλιο, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.
Η Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος βρήκε στη συνέχεια τον καλό της εαυτό, επέστρεψε στις καλές βολές και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου, συγκεντρώνοντας συνολικά 238,8 βαθμούς και δίνοντας έτσι το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα, στη φετινή διοργάνωση.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων