Αιφνιδίως στον Ευαγγελισμό στην εφημερία ο Β. Κικίλιας! Όλο το παρασκήνιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αιφνιδίως στον Ευαγγελισμό στην εφημερία ο Β. Κικίλιας! Όλο το παρασκήνιο

Ήδη από τα μεσάνυκτα της Tετάρτης βρέθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να δει από κοντά πως εξελίσσεται η εφημερία.
Τις αιφνίδιες επισκέψεις στα νοσοκομεία ξεκίνησε ο νέος Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας ήθελε να πάρει μια πρώτη γεύση από το τι συμβαίνει στον τομέα της υγείας και επισκέφθηκε τον «Ευαγγελισμό» αργά το βράδυ, δείχνοντας από την πρώτη κιόλας μέρα, πόσο σοβαρά έχει πάρει τον ρόλο του υπουργού Υγείας.

Ο νέος υπουργός Υγείας είχε προαναγγείλει ότι θα ξεκινούσε περιοδείες στα νοσοκομεία προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει στο ΕΣΥ.
Πάντως πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού είχαν ήδη εκφράσει  τις διαμαρτυρίες τους στο νέο υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για την κατάσταση που επικρατεί στην εφημερία με τα ράντζα να «κοσμούν» σχεδόν όλες τις κλινικές!

healthreport.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων