Μαγνησία: Σκύλος πέθανε από τη ζέστη μέσα στο Ι.Χ. του ιδιοκτήτη του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαγνησία: Σκύλος πέθανε από τη ζέστη μέσα στο Ι.Χ. του ιδιοκτήτη του

Περαστικοί είδαν το σκυλάκι πεσμένο στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Περαστικοί είδαν το σκυλάκι πεσμένο στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική

Μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου αναζητείται ένας ασυνείδητος που εγκατέλειψε τον σκύλο του κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει σε έναν παράδρομο στο ύψος του σταθμού εξυπηρέτησης στον Αλμυρό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να πεθάνει από τη δίψα και τις αφόρητα υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν!

Περαστικοί είδαν το σκυλάκι πεσμένο στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Το αυτοκίνητο ανοίχτηκε με ειδικά εργαλεία και οι πυροσβέστες προσπάθησαν να δώσουν νερό στο ζώο, όμως εκείνο δεν αντιδρούσε κι έτσι το μετέφεραν σε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε πως είχε πεθάνει αβοήθητο, καθώς είχε αφυδατωθεί εντελώς!

Από τα στοιχεία του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης είναι ένας 47χρονος κάτοικος άλλης περιοχής, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί γιατί εγκατέλειψε τον σκύλο, αλλά και το αυτοκίνητό του που, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, είναι άγνωστο πόσες ημέρες ήταν παρκαρισμένο στο συγκεκριμένο σημείο.

Διαβάστε

Τι προσέχουμε στα ζώα με την ζέστη. Σημάδια θερμοπληξίας και παροχή πρώτων βοηθειών

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων