Ένας ιδιώτης δώρισε 110.100 ευρώ για να χειρουργηθεί η 11χρονη Σπυριδούλα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ένας ιδιώτης δώρισε 110.100 ευρώ για να χειρουργηθεί η 11χρονη Σπυριδούλα

Ιδιώτης δώρισε 110.100 ευρώ για να εγχειριστεί η 11χρονη Σπυριδούλα.
Ιδιώτης δώρισε 110.100 ευρώ για να εγχειριστεί η 11χρονη Σπυριδούλα. Η ανταπόκριση του κόσμου, κάνει εφικτό το ταξίδι στην Γερμανία για να χειρουργηθεί.

Ανθρωπιά: Ένας ιδιώτης, έκανε δωρεά ύψους 110.000 ευρώ στην οικογένεια μιας 11χρονης, η οποία πάσχει από οστεοσάρκωμα στο πόδι. Ωστόσο, ζήτησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του, καθώς δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα, αλλά η υγεία της μικρής.

Ανθρωπιά: Η ανταπόκριση του κόσμου, κάνει εφικτό το ταξίδι στην Γερμανία για να χειρουργηθεί

Η έκκληση χρηματικής βοήθειας που απηύθυνε η οικογένεια της 11χρονης Σπυριδούλας προκειμένου να ταξιδέψει στην Γερμανία και να υποβληθεί σε εξειδικευμένο χειρουργείο αποκατάστασης, καλύφθηκε. Η Σπυριδούλα, πάσχει από οστεοσάρκωμα στο πόδι και συγκεκριμένα στο άνω δεξιό μηριαίο οστό. Ο κόσμος όμως ανταποκρίθηκε και το ποσό συγκεντρώθηκε.

Ανθρωπιά: Ιδιώτης προσέφερε 110.100 ευρώ για την 11χρονη Σπυριδούλα

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, η μητέρα της Σπυριδούλας, αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν ιδιώτη. Μόλις έμαθε ότι υπολείπονταν 110.100 ευρώ για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την εγχείριση, δήλωσε ότι θα το καλύψει αυτός.

Η μητέρα επίσης τόνισε ότι, ο ιδιώτης επιθυμεί να μην γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του, αφού μόνο του μέλημα είναι η υγεία της 11χρονης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων