Η ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. εκφράζει την αντίθεσή της στην ενδυνάμωση του ρόλου του ΕΟΠΥΥ στην προώθηση του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

13/8/19

Η ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. εκφράζει την αντίθεσή της στην ενδυνάμωση του ρόλου του ΕΟΠΥΥ στην προώθηση του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας


Την αντίθεσή του για τις απόψεις που διακινούνται στο διαδίκτυο σχετικά με την ενδυνάμωση του στρατηγικού ρόλου του ΕΟΠΠΥ στην προώθηση του Τουρισμού Υγείας -δεδομένου ότι ο Φορέας δεν πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις - εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. με ανακοίνωσή του.


Ειδικότερα, υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει επιδείξει πρωτοφανή αδυναμία στη διεκδίκηση του ποσού των 130 εκατομμυρίων ευρώ που όφειλε να εισπράξει από τα ασφαλιστικά ταμεία των Ευρωπαίων πολιτών που έχουν νοσηλευτεί μέχρι το 2018 στη χώρα μας.

Επιπρόσθετα, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην αγορά της υγείας, εξαιτίας της αδυναμίας του να εξοφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που απειλούν τη βιωσιμότητα των ιατρείων και των κλινικών.

Είναι λοιπόν προφανές ότι ο Φορέας δεν έχει την τεχνογνωσία και την υποδομή να ηγηθεί του σημαντικού αυτού εθνικού εγχειρήματος.

Η ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. εξακολουθεί να κρούει τον κώδωνα προς όλες τις κατευθύνσεις και τις νέες διοικήσεις και πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υγείας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την άμεση και ευέλικτη χάραξη εθνικής στρατηγικής για τον Τουρισμό Υγείας, που αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα, μεγαλειώδες ως προς τα οφέλη στην εθνική μας οικονομίας και καθοριστικής σημασίας για την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας.

Η ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. που αποτελεί σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας, βρίσκεται αρωγός στην εθνική προσπάθεια, έχοντας ανοίξει την αυλαία της επικοινωνίας διεθνώς υπέρ της χώρας μας. Έχει καταφέρει να στείλει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προορισμός για Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας και έχει παρουσιάσει με μέγιστη επιστημονικότητα την αξιοπιστία και τις δυνατότητες της χώρας μας να κατακτήσει την υψηλή θέση ,-όπως το αξίζει-,στον Παγκόσμιο χάρτη.

Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, 15123 Αθήνα, τηλ: 210.6383925, elitour@elitour.org
Αθήνα, 12/8/2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Η ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. εκφράζει την αντίθεσή της στην ενδυνάμωση του ρόλου του ΕΟΠΥΥ στην προώθηση του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας Rating: 5 Reviewed By: medlabnews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.