ΟΑΕΔ: Πώς θα πάρετε €2.800 με το νέο πρόγραμμα voucher. Αιτήσεις έως 13/9 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΟΑΕΔ: Πώς θα πάρετε €2.800 με το νέο πρόγραμμα voucher. Αιτήσεις έως 13/9

Διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος voucher - το οποίο αποδίδει 2.800 ευρώ σε κάθε συμμετέχοντα
Σημαντικές διευκρινίσεις για την διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος voucher - το οποίο αποδίδει 2.800 ευρώ σε κάθε συμμετέχοντα - παρέχει το το υπουργείο Εργασίας.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει:
«Σχετικά με τη δημοσιοποίηση των προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων της πρόσκλησης«Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ», το υπουργείο Εργασίας ενημερώνει ότι θα αναρτηθούν αμφότερα στην ειδική ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr.
Οι πίνακες κατάταξης των συμμετεχόντων ανέργων του ΟΑΕΔ θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς ΚΑΥΑΣ των ενδιαφερομένων.
Σημειώνεται ότι οι επιλαχόντες και οι μη επιλεγέντες θα έχουν το δικαίωμα υποβολής ενστάσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από της δημοσιεύσεως των πινάκων κατάταξης.
Οι ενστάσεις θα κατατίθενται εγγράφως στην ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ, Κοραή 4, Αθήνα ΤΚ 10564 με συστημένη επιστολή υπόψη της αρμόδιας πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα αποφαίνεται σε πρώτο και τελευταίο βαθμό επί των αντιρρήσεων.
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι και οι ωφελούμενοι με δική τους φροντίδα και επιμέλεια λαμβάνουν γνώση για κάθε θέμα σχετικό με τη δράση μέσω της ιστοσελίδας αυτής (http://www.voucher.gov.gr), την οποία χρησιμοποιούν για τη συμμετοχή τους σε κάθε στάδιο υλοποίησης της δράσης.
Τα ανωτέρω ισχύουν και για την Πρόσκληση «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ», για την οποία η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων λήγει στις 13/09/2019 και ώρα 23:59.»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων