Πάτρα: Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται μετά από τσίμπημα σφήκας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πάτρα: Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται μετά από τσίμπημα σφήκας

Σε κωματώδη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται Πατρινή συνταξιούχος αστυνομικός μετά από τσίμπημα εντόμου, πιθανόν σφήκας, που δέχτηκε ενώ απολάμβανε το μπάνιο της.
Την τσίμπησε σφήκα ενώ έκανε μπάνιο σε πολυσύχναστη παραλία



Σε κωματώδη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται Πατρινή συνταξιούχος αστυνομικός μετά από τσίμπημα εντόμου, πιθανόν σφήκας, που δέχτηκε ενώ απολάμβανε το μπάνιο της.
Το περιστατικό όπως αναφέρει η «Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ», συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία του Λόγγου όταν η κυρία δέχτηκε το τσίμπημα της σφήκας με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απόφραξη της τραχείας.
Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο κατέφθασε, αλλά με καθυστέρηση. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η γυναίκα υπέστη και ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο.
Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου, έπειτα στο Ρίο και κατέληξε τελικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
Σύμφωνα με το Ιατρικό προσωπικό η ανακοπή εντός του ασθενοφόρου επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας της.


Διαβάστε...


Πρώτες βοήθειες για τσίμπημα μέλισσας, σφήκας ή σφίγγας ή σφήγκας. Πώς να αφαιρέσετε το κεντρί. Αντιμετώπιση αλλεργικής αντίδρασης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων