Ανακαλείται προιόν απο την TIGER γιατί μπορεί να πάρει φωτιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανακαλείται προιόν απο την TIGER γιατί μπορεί να πάρει φωτιά

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TIGER HELLAS A.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση προϊόντος «Κηροπήγιο κροκόδειλος»
H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TIGER HELLAS A.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση προϊόντος «Κηροπήγιο κροκόδειλος» (CANDLE HOLDER AS CROCODILE) µε κωδικό 3017653.


Το προϊόν πωλείται από τον Σεπτέµβριο του 2019.
Το κηροπήγιο μπορεί να πάρει φωτιά όταν καεί το κερί.
Η εταιρεία TIGER HELLAS A.E. σταµάτησε οικειοθελώς την πώληση του συγκεκριµένου κηροπήγιου και πραγµατοποιεί ανάκληση αυτού από τις 17 Οκτωβρίου 2019.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν στο πλησιέστερο κατάστηµα Flying Tiger Copenhagen για την πλήρη επιστροφή των χρηµάτων τους, χωρίς την ανάγκη της απόδειξης.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας gr.flyingtiger.com.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων