Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φαίνεται πως άφησε πίσω του τα δύσκολα και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη. Είναι αισιόδοξος ως άνθρωπος και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φαίνεται πως άφησε πίσω του τα δύσκολα και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη. Είναι αισιόδοξος ως άνθρωπος και το αποδεικνύει έμπρακτα.


Πριν από τρεις μήνες, ο ηθοποιός είχε σοκάρει τους φαν του, όταν είχε κάνει γνωστό μέσω instagram, ότι έκανε χημειοθεραπείες. Κατά καιρούς ανέβαζε πολλές φωτογραφίες, από τις οποίες επικοινωνούσε με τους διαδικτυακούς του φίλους και πάντοτε έδειχνε, ότι παρά τις δυσκολίες ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος. Τα σχόλια και τα μηνύματα που έπαιρνε από τους followers ήταν πολύ ενθαρρυντικά και του έδιναν διαρκώς κουράγιο.

Η φωτό του Αντίνοου Αλμπάνη από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες
Ο Αντίνοος Αλμπάνης φαίνεται πως τώρα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες την οποία συνόδευσε με ένα αισιόδοξο μήνυμα από στίχους από το τραγούδι των Chumbawamba «Ι get not down». «I get knocked down, but I get up again, you are never gonna keep me down», έγραψε ο ηθοποιός.



«Με κλώτσησαν και έπεσα κάτω, αλλά σηκώθηκα ξανά και ποτέ δεν θα με ξαναρίξεις κάτω».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων