Χωρίς μετάλλιο για πρώτη φορά ο Πετρούνιας στον τελικό της Στουτγάρδης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χωρίς μετάλλιο για πρώτη φορά ο Πετρούνιας στον τελικό της Στουτγάρδης

Την τέταρτη θέση πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στη Στουτγάρδη.
Την τέταρτη θέση πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στη Στουτγάρδη.
Την τέταρτη θέση πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στη Στουτγάρδη.
Στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση μετά την επέμβαση στον ώμο -στην οποία υποβλήθηκε πριν από 11 μήνες- ο 28χρονος πρωταθλητής μας συγκέντρωσε 14.733 βαθμούς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 
Έτσι, ο Έλληνας αθλητής δεν κατάφερε να στεφθεί για τέταρτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά τα χρυσά που κατέκτησε το 2015, το 2017 και το 2018. Μέχρι σήμερα, ο Πετρούνιας ήταν αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις από τον Απρίλιο του 2016, μετρώντας 9 σερί χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις: στα τρία Παγκόσμια (2015, 2017, 2018), στα τέσσερα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017, 2018), στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (2015) και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016).

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων