Για δεύτερη φορά Απερρίφθει το αίτημα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για μετάβαση στις ΗΠΑ

Σήμερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΒΟΤΑΝΑ

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

9/10/19

Για δεύτερη φορά Απερρίφθει το αίτημα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για μετάβαση στις ΗΠΑ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ που συνεδρίασε στις 9 Οκτωβρίου, απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης.
Ο χρόνος κυλά αμείλικτος και δεν υπάρχουν περιθώρια. Ωστόσο, προφανώς βάζοντας το Συμβούλιο πάνω από την αποκατάσταση της υγείας του μικρού, το κόστος μετάβασης απέρριψε την ένταση, καθώς και προ καιρού είχε πράξει το ίδιο, παρότι είχε παρέμβει ο υπουργός Υγείας και δεσμεύθηκε να δώσει λύση.
O πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, Γιώργος, όταν πληροφορήθηκε την απόφαση περίλυπος εξέφρασε την αγωνία του για την τύχη του παιδιού του, σημειώνοντας πως «με την απόφασή τους καταδικάζουν ένα παιδί»…
Να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχη περίπτωση παιδιού στην Κύπρο το Κράτος ανέβαλε αμέσως τα έξοδα μετάβασης στην Αμερική και ήδη το παιδάκι δείχνει ενθαρρυντικά σημεία βελτίωσης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών