"Ψηφιακός γιατρός ρευματολόγος" θα απαντά σε ερωτήματα για τις ρευματοπάθειες

Σήμερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΒΟΤΑΝΑ

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

8/10/19

"Ψηφιακός γιατρός ρευματολόγος" θα απαντά σε ερωτήματα για τις ρευματοπάθειες

Ένας “ ψηφιακός γιατρός” θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 11 και 12 Οκτωβρίου και θα απαντάει σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων σχετικά με τους πόνους στις αρθρώσεις, τη μέση, την πλάτη, αλλά και στο γιατί δυσκολεύονται να κινηθούν το πρωί και νιώθουν κούραση.

Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας Ρευματικών Παθήσεων, η οποία διοργανώνεται με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας ημέρας Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου). Η ψηφιακή  φιγούρα ειδικού γιατρού - ρευματολόγου, θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους στο εμπορικό κέντρο One Salonica (Κώττα Ρούλια 10, Θεσσαλονίκη), για να δώσει απευθείας απαντήσεις στις ερωτήσεις τους σχετικά με τις ρευματοπάθειες.
Με κεντρικό σύνθημα “ το σώμα σου μιλάει, άκουσέ το”, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και η Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (ΕΡΕ - ΕΠΕΡΕ) από το 2014, και κάθε χρόνο, διοργανώνουν εκστρατείες ενημέρωσης για τις ρευματοπάθειες.
"Είναι πολύ σημαντική η ευαισθητοποίηση του κόσμου και ακόμα περισσότερο των νέων για τις ρευματικές παθήσεις", τονίζει η αντιπρόεδρος της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ,  Ευαγγελία Καταξάκη, και συμπληρώνει: "Γι’ αυτό, ακολουθώντας τις εξελίξεις, φροντίζουμε να βρίσκουμε νέους τρόπους προσέγγισης και ενημέρωσης, του νεανικού κοινού καθώς οι ρευματικές παθήσεις αφορούν όλες τις ηλικίες, όχι μόνο τους ηλικιωμένους και συνοδεύονται από πόνο και σωματική ανικανότητα. Η έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων, η έγκαιρη πρόσβαση στον γιατρό και η έναρξη της θεραπείας αποτελούν το κλειδί για την καλύτερη αντιμετώπιση τους".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Διαβάστε επίσης

--POH ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ FACEBOOK--


Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών