37ος Μαραθώνιος: τραυματισμοί και καρδιακά επεισόδια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

37ος Μαραθώνιος: τραυματισμοί και καρδιακά επεισόδια

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε ούτε μεγάλους, ούτε μικρούς να βγουν στους δρόμους της Αθήνας, για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο.
Με περίπου 20.000 δρομείς δόθηκε στις 9.00 το πρωί η εκκίνηση του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στον Τύμβο του Μαραθώνα, ενώ νωρίτερα, δόθηκε η εκκίνηση για τον Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, στην Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος του Εθνικού Κήπου από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε ούτε μεγάλους, ούτε μικρούς να βγουν στους δρόμους της Αθήνας, για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο.
Μητέρες με τα βρέφη τους, παιδιά με ηλεκτρικά πατίνια, ακόμα και ενθουσιώδεις άνδρες με περικεφαλαίες και σπαθιά έδωσαν τη δική τους πινελιά σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός.
Συνολικά στον φετινό αγώνα χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε 200 άτομα που αντιμετώπισαν είτε αναπνευστικά, είτε ορθοπαιδικά προβλήματα καθώς ο δρόμος λόγω της βροχόπτωσης, γλιστρούσε πολύ.
Από τους διακόσιους δρομείς οι 17 χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» και κάποιοι άλλοι στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους δεκαεπτά είναι σε σοβαρή κατάσταση με έμφραγμα. Πρόκειται για άντρες άνω των 50 ετών.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων